Tidlösa Grindar

Trägrindar gillar vi!

Vilka är vi och varför trägrindar?

Vi är ett litet företag i Småland strax utanför Kalmar där vi specialiserat oss på att tillverka traditionella trägrindar enligt gamla beprövade principer. Vi har egen skog och kan därför påbörja vårt arbete redan i skogen genom att välja ut det bästa virket för att sedan såga och lägga på tork i ca två år innan vi använder det till grindar. På så sätt har vi kontroll över hela processen från ax till limpa. Vi väljer bara ut det virket som passar bäst till grindtillverkning. Vi tillverkar våra grindar med mycket omsorg och når en väldigt hög kvalitet. Grindarna är limmade med vattenfast lim och sedan tappade med träplugg i alla fogar. På så vis så kommer din grind hålla länge om du sköter den ordentligt.

Vi har alltid gillat att förädla trä och snickra men för 10 år sedan kom vi av en slump in på spåret med grindtillverkning. Vi gjorde en vacker grind för eget bruk och insåg att det är något speciellt med gedigna grindar tillverkade hantverksmässigt jämfört med billigt massproducerat från byggmarknaderna. Vi har sedan dess levererat många grindar till nöjda kunder över hela Sverige. Speciellt nöjda är våra kunder som får hjälp med att rita upp deras grind i CAD enligt deras specifika önskemål och sedan få den tillverkad precis efter dessa mått. Det är kundservice!

Vi har oftast grindar med standardmått på lager och tillverkar dina specialgrindar på ca 2-4 veckor. På vår produktsida ser ni priser och mått på våra standardmodeller. Är nu ute efter ett unikt mått på grind så kontaktar ni oss för en offert.

Särskilt stolta är vi över vårt egendesignade grindlås som fungerar utmärkt. Länk till en kort video. På vår Facebook-sida finns lite info om när vi uppmärksammats i media.

startsidan kan du läsa om kundomdömen som kontinuerligt uppdateras.

Detalj till trägrind

Trägrindar

Trägrind

Trägrind

Vi lägger stor vikt vid täta fogar för att inte vatten ska tränga in